Pretraži

ŠIRE TRAČEVE O NAJBOLJEM TENISERU SVETA: Britanski mediji hoće da razvedu Novaka i Jelenu Đoković

Showbiz
0
Photo: Instagram/jelenadjokovicndf

Britanski tabloid "Sun" bavio se brakom našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića koji, prema njihovom pisanju, ima problema sa suprugom Jelenom Đoković.

——————– Sponsored ——————–

Novak Đoković je peti put ove godine osvojio titulu na Vimbldonu, ali navijači se plaše da je najbolji svetski teniser možda izgubio podršku supruge Jelene Đoković, piše pomenuti britanski list.

Lepa Jelena nije prisustvovala nijednom od njegovih mečeva tokom turnira, što je izazvalo spekulacije da njihov brak nije u dobrom stanju. Njihova peta godišnjica braka, 10. jula, takođe je bila neobeležena u javnosti – što je bio oštar kontrast u odnosu na prošlu godinu, kada je Jelena objavila jednu od najlepših ljubavnih poruka:

  • Volim te, ljubavi moja.

Prethodne godine Novak je javno pohvalio svoju ženu, nazvavši je svojom "srodnom dušom" i rekao da ga je naučila zašto je ljubav tako važna.

Novak tvrdi da Jelena nije došla da ga bodri na Vimbldonu jer je njihova ćerka Tara previše mala da bi prisustvovala mečevima. 

Jelena Đoković mu je ubrzo čestitala pobedu na društvenim mrežama, gde mu je stavila puno srca i poljubaca. Ovo nije prvi put da je brak našeg asa bio pod lupom stranih medija.

"Sun" je takođe pisao o ženama sa kojima je Đoković "uhvaćen", ali je svaka od njih demantovala navode pripadnika sedme sile da su nešto imale sa njim. Navele su da su u prijateljskim odnosima sa najboljim teniserom sveta. 

Novak i Jelena se ne obaziru na spekulacije o zahladnelim odnosima u braku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just a few of us #nolefam 🥰🥳ideeeemoooooo tata!!! Champion!!! @djokernole Navijamo!!!! Šampioneeeeeeee

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Jan 27, 2019 at 2:03am PST

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz