Pretraži

ČUVENI REPER OSUĐEN ZA NAPAD: Čak je i predsednik garantovao za njega (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/asaprocky

Poznati američki reper Ejsep Roki je juče osuđen za napad u Švedskoj. Tamošnji sud je presudio da nije bilo reči o samoobrani, kako je reper tvrdio, već se u tuči koja se odigrala krajem juna radilo o fizičkom napadu.

——————– Sponsored ——————–

Reper i još dvojica osumnjičenih, Bladimir Kornel i Dejvid Rispers, su osuđeni na uslovne kazne od dve godine, pišu američki mediji.

  • Napad nije bio toliko ozbiljne prirode da mora da se odredi zatvorska kazna zato su optuženi osuđeni na uslovne kazne – piše u saopštenji suda.

Ejsep Roki je uhapšen 3. jula u Švedskoj sa svojim telohraniteljem i dve osobe iz pratnje zbog ulične tuče te je optužen za nanošenje telesnih povreda.



Ubrzo nakon toga internetom se proširio snimak tuče na kojoj se vidi kako Roki udara drugog muškarca.

Reperovo hapšenje je privuklo veliku pažnju svetske javnosti, uključujući i američkog predsednika Trampa koji je u petak izjavio da su "brojni članovi afroameričke zajednice" od njega zatražili da pomogne reperu. Takođe, Tramp je u julu napisao na Tviteru da je švedskog premijera Stefana Lofvena uverio kako Roki nije osoba sklona begu te da lično garantuje za njega.

Nakon presude, oglasio se i sam Ejsep na svom Instagram profilu i istakao da je razočaran odlukom suda, ali se zahvalio fanovima i svima koji su ga podržavali tokom boravka u zatvoru.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz