Pretraži

NE PREDAJE SE: Cale se obratio fanovima i otkrio zašto je završio u bolnici

Influence
0
Photo: Instagram/cale_official

Pored video snimaka koje svakodnevno dele, TikTok predstavlja i izvor zarade. Naime, popularni TikTokeri drže lajvove u kojima im njihovi fanovi mogu slati "giftove" koji imaju novčanu vrednost. 



Jedan od najpraćenijih sprskih influensera na ovoj društvenoj mreži je Cale, TikToker koji svojim skečevima zasmejava pratioce. Međutim on je u toku prošle nedelje dobio ban na ovoj društvenoj mreži te nije u mogućnosti da više snima lajvove.

Navodno ovaj ban nije moguće skinuti i ovakav razvoj događaja je izuzetno teško pao Caletu kome je zbog ovakvih vesti čak i pozlilo pa je završio u bolnici.

Ipak, on je svoje pratioce obavestio da se neće tako lako predati i zahvalio im se što su uz njega i što prate njegov rad.

Mozda su mi ugasili profil, ali nisu ugasili plamen u meni i volju da snimam samo za vas! Hvala vam sto ste tu za mene, hvala vam sto ćemo i na ovom profilu da dominiramo zajedno. Volim vas i ne stajemo – napisao je TikToker uz fotografiju njega i njegovih drugarica Lee Stanković, Ane Lazarević i Ruže Rupić, koje su mu pružale podršku u ovim teškim trenucima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cale (@cale_official)


Više o ovome, ali i o drugim vestima sa društvenih mreža koje su obeležile prethodnu nedelju možete pogledati u novom izdanju IDJ Tube News-a.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence