Pretraži

AKO ME KO ŽELI MRTVU NEKA DOĐE: Kija Kockar objavila svoju adresu i poslala brutalnu poruku (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Srđan Bosnić

Koja Kockar se već neko vreme nalazi na naslovnicama medija zbog navodnog incidenta sa bivšim mužem Slobom Radanovićem, kada je, kako su mnogi pisala, čak pokušala i da podigne ruku na sebe.

——————– Sponsored ——————–

Međutim, Kija je sada rešila da se oglasi o ovoj temi i stavi tačku na mnoge priče, ali i da se obrati svima koji su joj slali poruke da je "trebalo da se ubije".



  • Kada je bila priča po novinama kako sam želela da naudim sebi, dobijala sam poruke 'psiho, ubij se, obesi se, što to nije uradila, sledeći put naoštri nož…'. Pa slike i snimci gde mi se rugaju, članci sa odvratnim naslovima. Da pominjem i poruku za rođendan da crknem taj dan jer će biti lakše? Da sam jalova i da nikada neću osetiti kako je to imati dete? Da treba da mi odseku dojke kada sam prolazila kroz operacije prošle godine? – objavila je na Instagram storiju.

  • Napšite mi se kuca svi vi koji ste ovo pisali i svi koji su ovome doprineli! Ja se neću ubiti, ali ima onih koji ovo ne bi izdržali. Šta bi bilo da sam htela da ubijem sebe ili nekog? Sramota da vas bude! Poješće vas mržnja! Zato, idioti na tastaturama, pazite šta pišete i znajte da te reči mogu ugasiti nečiji život!

Celu poruku pročitajte ispod.

Screenshot: Instagram/kijakockar

Screenshot: Instagram/kijakockar

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz