Pretraži

NEKA SE TIM ZLOM BAVI POLICIJA… Jelena Karleuša oplela po medijima, a onda je Ognjena Vranješa nazvala kljunastim nakaznim crvom (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/karleusastar

Pop diva Jelena Karleuša je već duže vreme na meti dnevnih tabloida zbog navodne afere sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom.

——————– Sponsored ——————–

Otkako su se pojavile njene eksplicitne fotografije, koje je navodno slala Vranješu, pevačica vodi borbu sa pripadnicima sedme sile na sudu.

Ona je podnela 120 tužbi, većinu na adresu redakcija, koje su pisale o njoj i Vranješu.



S obzirom na to da je i dalje povezuju sa fudbalerom, nakon njene objave na Instagramu da je O. Vranješ bio ispred njene kuće, Karleuša je odlučila da pošalje poruku svim tabloidima.

  • Urednici dnevnih tabloida, ne ide da me molite svakodnevno da povučem tužbe protiv vas, a paralelno i dalje moje ime objavljujete uz ime psihopate koji je naneo toliko zla mojoj porodici i meni. Neka se tim zlom bavi policija i karma! Vi ste ista zla bolesna bagra, ali vam držim mu*a u procepu i morate da budete dobri ako želite da me odobrovoljite! Znači šta smo se dogovorili? Kljunasti nakazni crv mora da se vrati u anonimnost iz koje je imileo, a vi morate opet da mi se šlihtate inače…pare na sunce – napisala je ona na Insta storiju.

Photo: Instagram/karleusastar

Photo: Instagram/karleusastar

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz