Pretraži

NIJE PROBLEM PRIČATI O NEKIM STVARIMA IZ PROŠLOSTI… Kija napisala oštru poruku, mnogi misle da je upućena Slobi Radanoviću (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kijakockar

Kija Kockar se trenutno nalazi na američkoj turneji, gde je bila i kada je njenom bivšem suprugu Slobi Radanoviću preminuo otac.

——————– Sponsored ——————–

Od tada, Kija je na društvenim mrežama često dobijala razne komentare u kojima joj ljudi zameraju što nije bila uz Slobu u teškim trenucima. Ona je sada objavila poruku na Instagram storiju, za koju mnogi misle da se odnosi baš na ovu situaciju.



  • Čoveku se nekad desi tragedija u životu i to prebrodi sa sebi dragim i bliskim ljudima. Zato nema potrebe da se ja uvlačim u to sa lažima o porukama i da se uopšte pominje moje ime, kad više ne pripadam nijednoj od navedenih grupa, i to od strane osobe koja je za to zaslužna. Ja imam svoj život, koji nećete sigurno videti na Instagramu, i nije problem pričati o nekim stvarima iz prošlosti, od toga ne bežim, imate knjigu, ali u ovu priču iz sadašnjosti – ne! Jer verovali ili ne – za mene je mučnija i prilično me ne zanima. Pozdrav, sve najbolje – napisala je.

Screenshot: Instagram/kijakockar

Screenshot: Instagram/kijakockar

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz