Pretraži

OVO NIJE PRVI PUT DA JE OVO URADILA: Fanovi isprozivali Bijonsinu novu kolekciju garderobe, evo zbog čega! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/beyonce

Bijonse je nedavno, u saradnji sa jednim brendom, dizajnirala kolekciju sportske garderobe, od koje je svaki komad odeće namenjen i muškarcima i ženama. Međutim, kada je kolekcija puštena u prodaju fanovi su joj zamerili jednu veliku stvar.

——————– Sponsored ——————–

Naime, pevačica neprestano ističe da je njen brend namenjen baš svima, ali veličine u kojima komadi dolaze govore suprotno. Njen brend Ajvi Park je i do sada prodavao samo veličine XS-XL, a ništa se nije promenilo ni sa najnovijom kolekcijom. 



Činjenica da kolekcija ne dolazi u plus-size veličinama je razbesnela njene obožavatelje, koji nisu ćutali, pogotovo što je Bijonse više puta isticala kako je zbog svojih oblina imala problema sa dizajnerima u čiju garderobu nije mogla da uđe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

adidas x IVY PARK E-comm takeover

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jan 17, 2020 at 9:01am PST

– Volim Bijonse. Istaknut sam član njene "košnice". Upravo je zato neverovatno razočaravajuće da je žena koja je inkluziju učinila delom svog brenda svojevoljno isključila plus-size kupce iz svoje nove linije. I ovo nije prvi put – napisala je jedna obožavateljka koja je za ove reči dobila brojne komentare podrške.

Slični komentari se mogu videti i ispod fotografija koje je pevačica objavila na Instagramu, ali ona još nije odgovorila na prozivke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

adidas x IVY PARK E-comm takeover

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jan 17, 2020 at 8:59am PST

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz