Pretraži

MOGLA BIH DA ZAVRŠIM U KANALU: Selena Gomez priznala da se plašila neuspeha sa novim albumom „Rare“

Showbiz
0
Photo: Instagram/selenagomez

Slavna pevačica Selena Gomez je 20. januara izdala svoj treći studijski album "Rare", a nedugo nakon njegovog objavljivanja priznala je da se suočava sa strahom zbog onoga što tek dolazi.

——————– Sponsored ——————–


Selena je ogovarala na pitanja fanova i kolega za britanski magazin "Dazed" o raznim temama, od njenog latino identiteta do omiljene pesme za karaoke, za koje je rekla da su bilo koje sa Cardi B.

Pevačica je dobila pitanje sa jednog njenog fan naloga o najstrašnijem delu objavljivanja albuma "Rare", koji je izašao četiri godine nakon poslednjeg albuma "Revival".

Muzička zvezda je otkrila da je bila veoma uplašena jer je pomislila da se nikome neće svideti i da bi njena karijera mogla biti gotova.

– Stvarno sam to pomislila – rekla je ona, pa objasnila:



– Radila sam veoma naporno na ovom albumu. Mogao je da izađe i doživi neuspeh, a onda gde krenuti odatle? Preispitivala bih se, jer sam sumnjala da bih mogla da završim u kanalu.

Ona je istakla da joj je veoma drago što album "prolazi dobro", kao i da učinila sve što je u njenoj moći da bude "što ličnije i stvarnije".

Album "Rare" je predstavljen prvi put na U.S. Bilbord 200 listi i tada je postao njen treći uzastopni broj 1 album u Sjedinjenim Američkim Državama. "Rare", koji je dobio brojne pozitivne kritike obožavatelja i kritičara, sadrži njene ranije objavljene numere “Lose You to Love Me”, “Look at Her Now" i “Vulnerable", koja joj je omiljena sa novog albuma.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz