Pretraži

Ksenija iz Hurricane-a je pre 7 godina učestvovala na Beoviziji: Iznenadiće vas sa kojom poznatom pevačicom je tada bila u grupi (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/ksenia.knezevic

Ksenija Knežević je jedan od tri devojke iz trenutno najpopularnije ženske muzičke grupe na našim prostorima Hurricane. Ona inače dolazi iz muzičke porodice budući da joj je otac poznati muzičar Nenad Knežević Knez.

——————– Sponsored ——————–


Grupa Hurricane će se ove godine predstaviti publici i na Beoviziji, sa pesmom "Hasta la Vista", a Kseniji, kao ni Sanji, ovo nije prvi put da se pojavljuje na ovom takmičenju.

Ona je 2013. godine učestvovala na Beoviziji, tada kao deo grupe „Sky’s“ koju su, pored nje, činile još dve devojke. Ono što je zanimljivo jeste da su tada sa njom u grupi bile Anđela Vujović, danas poznatija kao Angellina, i Dana Gašić koja je nedavno bila gost na novom albumu grupe In Vivo i sa njima snimila pesmu "Mars i Venera".



Inače, Ksenija je učestvovala i na Evroviziji 2015. godine, kada je pevala prateće vokale za pesmu "Adio" sa kojom je Knez predstavljao Crnu Goru na ovom takmičenju.

https://youtube.com/watch?v=R-Sfar7icF0

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz