Pretraži

PRORADILA JOJ JE SUJETA: Baki B3 opleo po Anabeli, pa otkrio šta misli o Luni i da li ulazi u Zadrugu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/baki_b3, Instagram/anabelci

Ova porodična drama, u koju sada svaki gledalac ima uvid, pogodila je članove ove porodice koji nisu takmičari rijalitija. 

Kontaktirali smo Baki B3, bratanca Gagija Đoganija, koji je zajedno sa stričevima Đoletom i Gagijem, bio jedan od začetnika densa na našim prostorima.



Baki nam je otkrio šta misli o Anabeli i tome što je ušla u rijaliti u kojem su joj već bili ćerka i bivši muž.

  • Što se tiče Anabele i njenog motiva za ulazak u rijaliti, to je prvenstveno novac. Ona ne radi, nema para. Ušla je verovatno zbog novca, kao i svi koji su ušli, manje-više, zbog reklame. A iskoristila je i priliku. O odnosu Lune i Anabele znam koliko znate i vi, ja nemam kontakt ni sa Anabelom ni sa Lunom – započeo je Baki, i dodao da smatra da je jedan od glavnih razloga za njen ulazak da sabotira Gagija.

  • Vidim da je ušla i da reši taj odnos između Marka i Lune, ne podržava tu vezu. A ušla je i da potkači malo Gagija, s obzirom da je za ovih šest meseci, koliko ja Gagi unutra, pokazao da je dobar, da ima dobru dušu. To njoj nije išlo u prilog, sujeta je proradila, krivo joj je posle toliko godina od razvoda braka.

Osim toga, dodao je da to što se iznosi sada pred milionskim auditorijumom već ispričana priča.

  • Ona se sada setila da uđe, da ponavlja nešto što je već rečeno, već se zna. Provlačilo se kroz medije, navodno da je on uvek nju maltretirao i tukao i to je sada ponovo spomenula jer joj ne ide u prilog da je Gagi dobar čovek i da je za ovih šest meseci pokazao da ima dobru dušu. Ljubomorna je, pa ajde da uđe, da ga urniše – smatra Baki.

On je dodao da mu žeo strica zbog situacije koju proživljava, ali da mu nije svejedno ni zbog toga što se dečava Luni.

  • Gagija mi je mnogo žao, jer Gagi nije nešto rečit i verbalno jak. Samo da zna da priča to bi mnogo drugačije bilo. Ljudi ga shvataju tako kako ga shvataju, znaju da je ok, ali sve će to proći jednog dana i to je to. Krivo mi je Gagija, krivo mi je i zbog Lune, ona je ipak moja sestra od strica, krv nije voda. Ja nju volim i voleću je uvek zato što je to moja sestra.

I za kraj, denser nam je otkrio da li je istina da će se ponovo naći u rijalitiju, što mediji već neko vreme prenose, kao i da li bi njegova ćerka pristala da uđe u rijaliti.

  • Za sada ne ulazim u Zadrugu, voleo bih da uđem, ali ne verujem. Moja ćerka Anđela nije dobila ponudu da uđe u rijaliti, a i da je dobila ni bi ušla jer znam svoje dete. Ne voli taj vid reklame i rijaliti je ne zanimaju. Uči, na drugoj, trećoj godini je fakulteta, radi, srećna je, zaljubljena je, ne zanimaju je javne ličnosti i taj život – izjavio je Baki za IDJTV.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz