Pretraži

ONA JE MANIPULISALA ISTINOM: Kim Kardašijan odgovorila Tejlor Svift (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Kim je prvo na Tviteru objavila deo telefonskog razgovora iz 2016. godine u kojem Kanje obaveštava Tejlor da će je spomenuti u pesmi. Pevačica mu je tada poručila da ne priča zlobne stvari.

Kanje Vest je pevačicu nazvao ku**om i nakon toga su opasno zaratili.

Kardašijanka se još jednom uplela u njihov rat, pošto je objavila seriju poruka tvrdeći da Svift nije potpuno iskrena kada je reč o telefonskom pozivu sa Kanje Vestom o pesmi "Famous" i neprekidnom sporu oko toga da li je Svift svesna reperovih stihova.

Nakon što je starleta obelodanila njihov razgovor oglasila se Tejlor na Instagramu.

  • Umesto da odgovaram onima koji me pitaju kako se osećam u vezi sa video-snimkom koji je procurio, dokazujući da govorim istinu sve vreme o tom pozivu (znate, onaj koji je ilegalno snimljen, da je neko uređivao i manipulisao kako bi mene, moju porodicu i obožavatelje progurao kroz pakao tokom 4 godine) – napisala je Tejlor na Instagramu.

Kim je potom osudila Tejlor jer vreme koristi za svađu dok zemlja vodi borbu protiv korona virusa.



  • Tejlor je izabrala da se bavimo starom razmiricom – koja se u ovom trenutku oseća vrlo sebično, s obzirom na patnje sa kojima se sada suočavaju milioni pravih žrtava. Pre nekoliko dana nisam osećala potrebu da komentarišem, i zaista sam osramoćena i ponižena da to radim sada, ali zato što i dalje to govori, osećam da sam ostala bez izbora, ali da odgovorim jer ona zapravo laže. Da budem jasna, jedino pitanje koje sam ikada imala oko ove situacije bilo je to što je Tejlor lagala preko svog publiciste koji je izjavio da Kanje nikada nije zvao da zatraži dozvolu …Oni su jasno govorili, pa sam vam dozvolila da to vidite. Niko nikada nije poricao da reč "ku**a nije upotrebljena bez njenog odobrenja. U vreme dok su govorili o pesmi, još nije bila napisana u potpunosti, ali kao što svi mogu videti u videu, ona je manipulisala istinom oko njihovog stvarnog razgovora i njenom izjavom kada je njen tim rekao "da je odbila i upozorila ga oko puštanja pesme sa takvom mizoginističkom porukom – napisala je ona i dodala:

  • Laž nikada nije bila o reči ku**a, bilo poziva ili ne i tona razgovora. Nikada nisam uređivala snimke (još jedna laž) – objavila sam samo nekoliko klipova na Snapchatu da istaknem svoj stav, a ceo video koji je nedavno procurio ne menja priču. Da dodam, Kanje kao umetnik ima pravo da dokumentuje svoje muzičko putovanje i postupak, baš kao što je to ona nedavno uradila kroz svoj dokumentarac. Kanje je dokumentovao pravljenje svih svojih albuma za svoju ličnu arhivu, međutim nikada nije objavio nijedan od njih za javnu upotrebu i poziv između njih dvoje ostao bi privatan ili bi otišao u smeće da nije lagala. Ovo će biti poslednji put da o tome iskreno govorim, nikoga nije briga. Žao mi je što sam vam dosađivala. Znam da se bavite ozbiljnijim i važnijim stvarima.

Photo: Instagram/kimkardashian

Photo: Instagram/kimkardashian

 

Photo: Instagram/kimkardashian

Photo: Instagram/kimkardashian

 

Photo: Instagram/kimkardashian

Photo: Instagram/kimkardashian

 

Photo: Instagram/kimkardashian

Photo: Instagram/kimkardashian

 

Photo: Instagram/kimkardashian

Photo: Instagram/kimkardashian

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz