Pretraži

STALNO SU SE SVAĐALI: Gagi otkrio kakav je bio Anabelin i Andrejev brak

Showbiz
0
Photo: Instagram/gagidjogani

Gagi je otvoreno govorio o tome kakvih problema su imali Anabela i Andrej u bračnoj zajedinici.

  • Davao sam ja neke izjave kada su bili ti problemi, Andrej je pričao sa mnom kada su se dešavale svađe između njih, ili je on zvao mene ili ja njega. Uvek sam bio tu da se ta situacija smiri. Bilo je mnogo puta, Anabela nije znala to. Mi smo se viđali, da bi oni mogli da se pomire – rekao je on.

Anabela mu je odgovorila da greši kada je reč o njenim prepirkama sa Andrejem.

  • Da, ali to je sve oko jedne svađe, ti predstavljaš kao da smo se stalno viđali – istakla je Anabela.


Gagi je nastavio svoju priču o njihovim odnosima.

  • Bio sam tu da se izmiri situacija, Anabela to dobro zna, nikada nisam bio ljubomoran, nisam hteo da im razorim brak. Andrej zna da sam bio iskren, to je to – kazao je on.

  • Jednom je bila ta situacija, znaju svi mediji. Mi smo o tome pričali, da je Andrej imao porok, da je to razlog naših svađa – naglasila je Anabela, a onda se nadovezao Gagi.

  • Ja bih stvarno voleo da Anabela bude iskrena. Oni su se stalno svađali, svaka svađa koja je bila jača, on je mene zvao – objasnio je Đogani.

Na kraju je Anabela priznala kakavu neprijatnost je doživela zbog Andreja.

  • Bila je ta jedna žešća svađa, ja sam lično zvala policiju, ne jer sam se plašila, nego da ga probudim, da bi bio svestan. Imao je problem sa alkoholom. Trebalo je da dođe do toga da uđe u zapisnik, da bi on shvatio da treba da bude bolje. Tada Gagi jeste bio mirovnjak, jer ja nisam htela da popustim. BIla sam povređena činjenicom da ne želi da promeni to. Ja sam se razvela da bi mu doprelo do mozga da me gubi. Kao što sam i Gagiju jednom rekla za jedan festival: "Budeš li otišao, ja podnosim zahtev za razvod". On je rekao da podnesem, tako je i bilo – ispričala je Anabela.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz