Pretraži

„MAMIN AUTOMOBIL“: Kajli Džener predstavila novi roze Rols Rojs napravljen specijalno za nju (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kyliejenner

Kajlin Rols ima prilagođenu ružičastu unutrašnjost i ugravirano Stormino ime. Članica KArdašijan klana je naručila ovo skupoceno vozilo još pre godinu dana, ali je napokon vozilo stiglo prošlog vikenda.

Parkiran na prilazu njenog imanja u iznosu od 36,5 miliona dolara u Holmbi Hilsu, Rols Rojs sadrži ružičasti enterijer u Barbi stilu od krova do poda, a sadrži čak i posebno potporno sedište za njenu dvogodišnju devojčicu – ćerku Stormi.



Ispod vrata automobila, Kajli je pored imena marke automobila ugravirala „Stormijina mama“, tako da verovatno uskoro neće prodavati noviji model. Spekuliše se da automobil košta oko 320.000 USD (252.000 funti) i pridružuje se Kajlinoj širokoj kolekciji automobila koja uključuje 450.000 USD (354.000) Rols Rojs Fantom, 127.000 USD (100.000) Mercedes G-Vagon, 1.4 miliona USD (1.1 £ milion) Ferari LaFerari, Lamburdžini Aventador SV i Mercedes Majbah.

Iako je to verovatno sitna promena za nekoga za koga vredi skoro milijardu dolara (786 miliona funti). Kajlijina nova poslastica stiže nakon što je njena marka, Kendal + Kajli, bila primorana da uskrati plaćanje radnika u fabrici u Bangladešu.

Optužbe su nastale preko ReMake-a i na Instagram računu Diet Prada, tvrdeći da modni dobavljač Global Brands Group nije platio radnicima fabrike u Bangladešu tokom pandemije koronavirusa. Global Brands Group navodno je na svom vebsajtu naveo brend Kendal + Kajli, ali sestre su rekle da njihovu liniju odeće u potpunosti poseduje neko drugi.

U izjavi su rekle: „Želele bismo da se pozabavimo nesrećnom i pogrešnom glasinom da Global Brands Group poseduje robnu marku Kendal+Kajli i da smo zanemarili plaćanje fabričkih radnika u Bangladešu tokom pandemije Covid-19.

Kako izgleda njen novi automobil, pogledajte u videu: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Novi automobil Kajli Džener

@ estrada.srbija је поделио/ла објаву дана 20. Јул 2020. у 12:39 PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz