Pretraži

KAKO SAM URADIO DUET SA KIJOM, LUNA ME JE OTPRATILA: Reper prokomentarisao potez Lune Đogani (VIDEO)

Showbiz
0
Photo:IDJTV

On je nedavno za naš portal rekao da menadžment bira ko će sa kim da radi, kao i da ne zamera Luni što je ona snimila pesmu sa MC Yankoom sa kojim on nije u dobrim odnosima, jer jednostavno je njen menadžement tako odlučio. Reper to potpuno poštuje.



Međutim, spekulisalo se danima unazad da su reper i pevačica u lošim odnosima otkako ga je ona otpratila sa Instagrama i nagađalo se da je razlog upravo njegov duet sa Kijom Kockar, pa je on ekskluzivno u našoj emisiji i govorio na ovu temu.

Bilo mi je čudno, kako sam uradio duet sa Kijom, odjednom me je Luna otpratila sa Instagrama, ne znam zbog čega, to samo ona zna. Pitaću je ako je sretnem. Ja na primer imam dosta drugara, koji imaju drugare sa kojima ja ne pričam ili obratno, i sad mi kao ne treba da se družimo, glupo je. Ne zameram joj, ali mi nije jasno zbog čega – rekao je on.

Zanimalo nas je šta on misli kako bi se Luna snašla u ovoj pesmi umesto Kije, ali i da li je namenio ovu pesmu za sardnju sa Lunom ili je imao neku drugu u planu. 

Pa ne znam, dok ne čujem kako bi to zvučalo. Ne, ova pesma je bila u planu baš za Kiju. Luna i ja nismo pričali ozbiljno o pesmi osim u rijalitiju, a za ovu pesmu na prvu smo znali kada je Ivana rekla što ne bi zvao Kiju. Sa njom smo se skapirali na prvu. Ona je jako talentovana za ovu vrstu muzike – otkrio je Sha
 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz