Pretraži

SAMO KOSA JE KOŠTALA 150 HILJADA DOLARA: Kako je snimanje filma umalo stajalo glumicu života

Popcorn
0
Foto: Youtube printscreen/Walt Disney Studios

Za ulogu Ariel izabrana je glumica Hali Bejli, što je poteglo brojne rasprave i debatu na društvenim mrežama s obzirom na to da je popularna glumica afroameričkog porekla.



Sada, kada je film ugledao svetlost dana, Hali je otkrila nešto više o samom snimanju.

Kultna scena u kojoj Mala sirena izranja iz mora i zabacuje kosu unazad nije bila nimalo laka za snimanje i mogla se završiti kobno.

Filmski tim je kosom želeo naglasiti Hali afroameričko poreklo, ali glumica nie želela da odseče svoje duge uvojke, a perika na dugoj kosi jednostavno nije bila opcija, te su se na kraju odlučili za ekstenzije koje su ispleli u dredove.

Prema pisanju magazina Verajiti, održavanje glumičine kose crvenom kao i ekstenzije i održavanje dredova koštali su produkciju čitavih 150 hiljada dolara.

Što se tiče scene u kojoj Ariel zabacuje glavu unazad, sama glumica je rekla da je bilo neverovatno zabavno, ali je sve moglo da krene pogrešnim putem.

Ta scena je bila jako zabavna. Bilo je teško, jer mi je kosa bila jako teška. Kad je bila mokra, bila je poput vune i udvostručila je svoju težinu. Skoro sam slomila vrat – otkrila je glumica.

Foto: Youtube printscreen/Walt Disney Studios

Foto: Youtube printscreen/Walt Disney Studios

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn