Pretraži

PUBLIKA SA NETRPLJENJEM OČEKUJE: Jelena Karleuša otkrila sve o novom albumu i poslala jasnu poruku (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Naime, Jelena Karleuša polako se vraća svojim poslovnim obavezama kada je muzika u pitanju, a nedavno je svoje pratioce obavestila da će izbaciti svoj novi album na kojem vredno radi već duži vremenski period.

Međutim, zbog pritiska javnosti i publike oko novog albuma koji sa nestrpljenjem očekuju,ona se ošto obratila putem Instagram i uputila vrlo jasnu poruku.

Molim sve fanove a i sve druge da shvate, pritisak na mene zbog novog albuma samo pravi kontraefekat, uznemirava me i odbija, rad na albumu je pri kraju, svaki dan smo u studiju, ekipa i ja i vredno radimo da album konačno završimo. Znam da dugo čekate ali imajte i malo razumevanja. Ova godina bila je u znaku korone, prošle godine mi je umrla majka koja mi je bila sve, pre toga sam prošla kroz strahoviti medijski linč i napad na moju porodicu. Razumite da mi nije lako da u ovoj zemlji stvaram i snimam a stalno sam napadana, omalovažavana, osporavana i zabranjena – počela je Jelena.



Međutim, to nije bilo sve što je želela da kaže.

I na sve to, uspela sam da napravim i postignem da me prepoznaju širom sveta! Šta bi tek bilo da sam imala podršku a ne samo noževe u leđa? Niko ne može da kaže da 25 godina ne pomeram granice i ne postavljam standarde u ovoj siromašnoj zemlji. Kadrovi sa mog koncerta su u filmu koji je dobio Oskara – iskrena je bila ona.

Na kraju dodala je da se publika stpri još malo i da je album tu, i kako ona kaže kada krene neće ostati kanem na kamenu. A celu poruku možete pročitati na fotografiji ispod teksta.

Photo: Instagram/karleusastar

Photo: Instagram/karleusastar

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz