Pretraži

„RADIM OVO ZBOG SVOG DETETA“: Vuk Mob ekskluzivno za IDJHOT pred sam ulazak u rijaliti (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Vuk Mob je ekskluzivno za naše kamere govorio o svojoj odluci da postone deo rijaliti programa, ali i o tome šta mu je verenica poslednje rekla pred sam ulazak.

– Osećaj mi je užasan. Osećam se jako loše zbog cele situacije, jer ja se sa mojom porodicom nikada nisam rastajao, a tek sa Oljom, tri dana je bilo maks za ovih godinu i nešto dana da se ona i ja rastanemo, ali to je već ono kriziramo i ona i ja samo da se ponovo spojimo.  I zbog toga se malo teže nosim sa tom činjenicom i Olja isto tako, ali opet s druge strane znam zašto ovo radim, radim ovo zbog svog deteta, i ne ulazim ja unutra da ispunjavam neke svoje dečačke snove i neke komplekse da lečim, nego ulazim unutra čisto radi novca, da bi sutra to dete moglo da živi bezbrižno i da ne razmišlja o svojoj budućnosti – počeo je on.



A evo šta mu je verenica rekla nekoliko dana pred ulazak u rijaliti.

Samo nemoj da napraviš glupost neku unutra, a ja glupost ne mogu da napravim nikad u životu. Ja kad pravim glupost ja ih radim sa namerom. Sve što sam radio, radio sam zato što sam to želeo i sa namerom, a ja ne idem tamo da bih tražio devojku i da bih se zaljubio, jer sam ja emotivno najispunjeniji na svetu, imam porodicu, imam devojku koju volim najviše na svetu, koja mi nosi dete koje ću voleti još više od svega na svetu, tako da ulazim unutra stiktno zbog finansija – dodao je Vuk.

Takođe, otkrio je da će prisustvovati porođaju svoje verenice, jer je sklopio takav dogovor s obzirom na to da to nije trenutak koji može da se ponovi.

O čemu smo još pričali sa njim, kao i ostale ekskluzive iz života poznatih možete pratiti svakog petka od 18 časova na IDJTV u emisiji IDJHOT kao i premijeru na YouTube-u ponedeljkom u 12 časova.

https://youtube.com/watch?v=fvbrvFmB2ZY%3Fcontrols%3D0

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz