Pretraži

POKAZALA DEČKA: Ruža Rupić u zagrljaju ovog pevača (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/ruza_rupic

Jutjuberka i pevačica Ruža Rupić ekskluzivno je za IDJTV izjavila da više nije single kada je u pitanju ljubavni život, o čemu smo pisali OVDE

Pevačica retko priča o svom privatnom, pa tako i emotivnom životu, ali je tada istakla da je izuzetno srećna u novoj vezi, jer je novi momak, između ostalog muzičar kao i ona. 



  • Ja sam do sada uvek imala dečka koji je potpuno opozit mene i koji nema veze sa mojim poslom i tim nekim stvarima, i to mi je bila najveća greška. To sam shvatila kada sam našla momka koji je isti kao ja, i koji je u istom poslu kao ja, i onda tako neko može da ima razumevanja, može da shvati i snimanja, posao, obaveze, umor i sve te neke stvari, tako da moja najveća greška je bila što sam do sada bežala od toga, ali eto sudbina mi je tako namestila. Sve što sam mislila da ne treba na kraju se ispostavilo da baš tako treba, što se toga tiče jako sam srećna i stvarno imam divnog dečka pored sebe – izjavila je Ruža.

Na svom Instagram profilu ona je sada podelila fotku sa njim, a ono što je zanimljivo je da je njen dečko takođe pevač, sa kojim Ruža često peva na svirkama. 

Fanovi su u komentarima ostavili mnoštvo komentara podrške i ljubavi za novi par, pa se između ostalog mogu naći i komentari poput ,,Toliko mi je drago zbog tebe Ružo, želim vam puno sreće", ,,Prelepi ste" i mnogi drugi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You🍀❤️

Објава коју дели Ruza Rupic (@ruza_rupic) дана 3. Окт 2020. у 11:42 PDT

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz