Pretraži

Rijana se izvinila zbog skandala nakon što su je napali fanovi islamske veroispovesti

Showbiz
0
Photo: Instagram/badgalriri

Rijana je prošle nedelje predstavila novu liniju svog ličnog brenda Savage x Fenty, zbog čega je dobila izuzetno oštre kritike svojih fanova islamske veroispovesti.



Naime, pevačicu su napali zato što je iskoristila islamski Hadit u svojoj reviji Savage x Fenty, a razlog napada na pevačicu je jer je "Islam iskoristila kao estetiku".

Međutim, iako je zvezda široko hvaljena zbog korišćenja širokog spektra modela svih veličina i nacionalnosti, Rijana je kritikovana zbog uvrštavanja svetih muslimanskih fraza u remiks koji je svirao tokom dela revije.

Hadit je inače zbirka tradicionalnih muslimanskih fraza proroka Muhameda i koristi se kao smernica za one koji su islamske vere.

Povodom ovih kritika, oglasila se i Rijana na svom Instagram storiju i izvinila se svima koje je povredila. 

  • Želela bih da se zahvalim Muslimanskoj zajednici za skretanje pažnje na veliki propust, koji je nažalost bio uvredljiv na našoj skoro održanoj reviji. Pre svega bih htela da se izvinim zbog ove realne, ali nesmotrene greške. Razumemo da smo povredili mnogo Muslimanske braće i sestara, a ja sam neverovatno obeshrabrena zbog ovoga! Ne igram se ni sa kakvim oblikom nepoštovanja prema Bogu ili religiji, tako da je upotreba ove pesme za našu reviju jako neodgovorna. Idemo dalje i pobrinućemo se da se ovakve greške ne ponavljaju više. Hvala Vam na Vašem oproštaju i razumevanju, Rih – napisala je pevačica na ovoj društvenoj mreži. 
Screenshot: Instagram/ badgalriri

Screenshot: Instagram/ badgalriri

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz