Pretraži

,,VOLELA BIH DA NISAM ODBILA PONUDU“: Kija Kockar otkrila zbog koje propuštene prilike se kaje, ali i kako sebe vidi za 10 godina

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Kija je u 2020. obradovala fanove singlom "Bejbi", duetom "Lako ti je biti veran kad te niko ne gleda" sa Đanijem, kao i duetskom pesmom "Pazi Flow" sa Sha. Takođe, ona se dobro pokazala i kao glumica u filmu "Ludnica subotnje večeri", u kom je bila specijalni gost.

Pevačica ne krije da je veoma ponosna na sve što je postigla u proteklom periodu.

  • Objavila sam dovoljno pesama da zaista ne moram trenutno toliko da se žurim. Gostovala sam po emisijama, pevala uživo razne kavere, tu sam na sceni, nisam nestala, štaviše i previše me ima. Mnoge emisije sam odbila baš zato što sam ispromovisala pesme, film i predstavu – rekla je Kija za IDJTV.


Kristina je dobila brojne ponude kada je reč o javnom poslu i mnoge je prihvatila. Međutim, ona je priznala da se kaje zbog jedne propuštene prilike.

  • Bila sam u dva muzička žirija, u modnom žiriju za Mis Srbije, u reklamama, raznim kampanjama, ne znam šta još. Volela bih da nisam odbila "Tvoje lice zvuči poznato". Za to se jedino kajem – kazala je ona.

Pevačica je otkrila kako sebe vidi za 10 godina privatno i poslovno.

  • Vidim sebe kao srećnu osobu, što i jesam sada. Oslobođena sam okova tračarenja, medijskih bljuvotina i napada, a više ni ne znaju šta napadaju. Uspeh valjda, koji je njima nedostižan, a meni nedovoljan, pa zato ne shvatam. Vidim sebe kao voljenu majku, okruženu voljenim osobama. Poslovno, uvek uspešnu, na bilo kojem polju, u bilo kojoj zemlji – objasnila je Kija za IDJTV.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍🎥📸

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Oct 20, 2020 at 3:04pm PDT

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz