Pretraži

PLAŠI SE SVOG OCA: Britni Spirs uzdrmala Holivud svojom izjavom

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

Pevačicin advokat za pauzu na muzičkoj sceni okrivio je njenog oca, Džejmija Spirsa, tokom sudskog saslušanja u Los Angelesu u utorak, 10. novembra.

  • Moja klijentkinja me je obavestila da se boji svog oca. Takođe je izjavila da neće nastupati sve dok je njen otac zadužen za njenu karijeru – tvrdio je Samuel D. Ingham, njen advokat. 

Sa druge strane, advokatica njenog oca odbacila je ove tvrdnje i navela kako pevačicin advokat nju nagovara da ne komunicira sa ocem. 



Saslušanje je održano kako bi se utvrdilo da li će Džejmi ostati konzervator Britninog života. Međutim, sudija Brenda Peni na kraju je odlučila da ne suspenduje Džejmija u utorak, rekavši da se o tome može dalje raspravljati još uvek. Britnina majka Lin Spirs, koja se od Džejmija razvela od 2002, smatra se potencijalno pogodnom osobom za starateljstvo nad ćerkom, iako ona do sada uopšte nije imala nikakvog udela u tome. 

Džejmi je imenovan za njenog staratelja u februaru 2008. godine nakon njenog javnog sloma, a od tada je vodio računa o njenim privatnim, ali i finansijskim odlukama. Podneo je ostavku na mesto staratelja u septembru 2019. godine, pozivajući se na „lične zdravstvene razloge“, ali je ostao konzervator njenog imanja i finansija.
Pevačica je zatražila da se on u potpunosti ukloni iz slučaja u avgustu, navodeći u sudskim dokumentima da se ona „oštro protivila“ njegovom povratku. Umesto njega, tražila je da Džodi Montgomeri, menadžer za negu koji je privremeno preuzeo ulogu konzervatora „nastavi da radi u toj ulozi“ i da Bessemer Trust Compani, privatna firma za upravljanje bogatstvom, nadgleda njeno imanje, umesto njenog oca.

Britnin advokat Ingham je u oktobru dobio dozvolu da angažuje advokatsku firmu koja će im pomoći u pravnoj borbi protiv Džejmija. Kao odgovor na to, njen otac tvrdio je da bi dovođenje dodatnih advokata u slučaj odnelo više novca sa Britninog milionskog bogatstva.

Poznanici tvrde da je u  avgustu „došlo do značajnog poboljšanja u celokupnom Britninom planu lečenja“ otkako je njen otac odstupio sa funkcije konzervatora svoje ćerke.

Takođe, Britni se na suđenju zahvalila svim fanovima koji su pristalice #freeBritney pokreta.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz