Pretraži

,,ZAŠTO DA ME BUDE SRAMOTA?“ Jelena Karleuša brutalno odgovorila fanu na prozivku zbog snimka u kupaćem (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Pevačica je postavila kratak snimak na kom zavodljivo pozira u crnom minijaturnom kupaćem kostimu prilikom čega je u prvom planu bila njena zadnjica. Jedan od njenih pratilaca je zbog provokativne objave osuo paljbu na nju u komentarima.

Sramota da Vas je! – napisala je obožavateljka, a Jelena Karleuša joj je ubrzo odgovorila i nije joj ostala dužna.

  • Da me bude sramota zato što se kupam u kupaćem na bazenu leti? U čemu se vi kupate draga gospođo? – poručila joj je JK, a pomenuta žena se nadovezala ispod.


  • Molim Vas, ne morate javno da stavljate ovo. Radite šta hoćete, ne zanima me – odgovorila je pevačici, koja se na kraju upustila u prepisku sa njom.

  • Kako vas ne zanima, a pišete mi uvrede javno? Je li to u redu za ženu vaših godina? Zašto gledate moje objave? – navela je Karleuša.

Mnogi fanovi su podražali Jelenu Karleušu u komentarima, koji su se samo nizali, i istakli da ne treba da je bude sramota jer je pozirala u kupaćem na bazenu, gde je pokazala koliko je zgodna.

  • To su sve sami primitivci, po njima ako je žena lepa i zgodna nikako ne sme to pokazati… Možda misle da živimo u 17. veku – primetili su pojedini Jelenini fanovi, a drugi su se našalili i naveli kako žena njenih godina ne treba da ima društvene mreže.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz