Pretraži

,,PRIJA MU VIŠE ŽENSKO NEGO MUŠKO DRUŠTVO“: Evo kako Nenadovi najbliži komentarišu njegov prisan odnos sa učesnicom rijalitija

Showbiz
0
Photo: Instagram/nenadaleksicsha

Nenad Aleksić Sha od semptembra meseca boravi u rijaliti programu, a od nedavno su počele i spekulacije da gaji emocije prema jednoj učesnici, u pitanju je Tara Simov.



Nenad i Tara imaju vrlo blizak odnos, što se može primetiti, a ona je jednom prilikom istakla da smatra da je Sha zaljubljen u nju, što je njega i te kako izrevoltiralo, pa je odlučio da se ipak malo udalji od nje.

Nas je zanimalo kako na sve to gleda njegova supruga Ivana, pa smo pokušali da stupimo u kontakt sa njim, gde je ona rekla da u dogovori sa suprugom ne da je izjave, i upitila nas je na njegov tim koji je zadužen za medije.

Kontaktirali smo njegovu prijateljicu Višnju Petrović koja nam je otkrila da smatra da tu ne postoje nikakve emocije, osim prijateljskih i da Ivana ne želi da se oglašava u medijima kada je Nenadovo učešće u rijalitiju u pitanju.

– Čini mi se da mu je sada lakše nego u drugoj sezoni, jer je svestan kako taj format funkcioniše. Njegova supruga je ove godine, u dogovoru sa njim, odlučila da se ne oglašava za medije i ja ću, kao prijatelj njihove kuće, poštovati njenu odluku. Ono što nas dve komentarišemo, ostaje između nas. U celoj priči, ja ne vidim ništa više od druženja između Nenada i Tare, prija mu više žensko nego muško društvo i to je sve. Nama, kao njegovim prijateljima je samo važno da se on ne nervira i da njemu učešće u rijalitiju bude što lakše. A Nenad je oduvek na sve burno reagovao i na prvu, prosto živac je, tako da nas to ne iznenađuje – otkrila nam je Višnja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

 

Tagovi

SHA

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz