Pretraži

I BRŽE I SPORIJE: Sandra Afrika o budućem albumu

Showbiz
0
Photo: Instagram/sandraafrika

S obzirom na to da je Sandra još ranije IDJTV-u rekla da radi na novom albumu, zanimalo nas je kako napreduje njen novi projekat. 

  • Vraćam se svom stilu pesama. Više neću snimati numere koje traju sedam dana – izjavila je još ranije uzbuđeno Sandra.


  • Ja sam neko ko se oprobao i u ovom zvuku koji je aktuelan, ali polako se vraćam na ono moje staro, što moja publika voli da sluša – potvrdila je ona sada.

S obzirom na to da je cela ova godina stopirana usled pandemije korona virusa koji nas je zadesio, to se posebno odrazilo na izvođače. Iako ima nekoliko pesama koje su već snimljene, pevačica čeka bolje vreme kada će moći da ih izbaci i ispromoviše na najbolji mogući način. 

  • Izbacivaću pesmu po pesmu, koja će biti ispraćena spotom, kao i do sada. Kada ćemo tačno početi sa izbacivanjem zbog ove situacije ne mogu ništa da kažem, jer ne znam. Pripremamo sve polako, pa ćemo videti kada će to ugledati svetlost dana – kaže ona, ali takođe dodaje da su daleko od završnog proizvoda, jer još uvek snimaju, ali i rade na tekstovima.

– Još uvek radimo na pesmama i na tekstovima, biće i sporih i brzih pesama, a  za sada su otpevane samo dve, čiji naziv još uvek nisam odredila – rekla je Sandra.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz