Pretraži

,,SVE TO PSIHIČKI ISCRPLJUJE“: Mia Borisavljević otkrila kako uspeva da održi vitku liniju

Showbiz
0
Photo: Instagram/miaborisavljevic

Mia Borisavljević nas je ugostila u svom domu, gde nas je dočekala zajedno sa suprugom, a na samom početku razgovora njen izabranik Bojan nam je otkrio da pevačica strogo brine o svom izgledu i da primeti svaku, pa i onu najmanju promenu na svom telu. 

 – Čim dobije dva grama, ona to vidi. Što niko ne vidi, ona mora da vidi – našalio se on. 



Iako veoma vodi računa o svom izgleda, Mia ne krije da ume sebi da da i oduška. 

  • Neki rigorozan režim i spartanski način života nije delotvoran. Sve to psihički iscrpljuje i dođete do situacije da se stvori jo-jo efekat. Treba napraviti neki balans kako možete zauvek da živite. Kada ti se krši, ti prekrši, Kada ti se vraća ti nastavljaš onako kako si zacrtao. Ja sebi dajem oduška i te kako. Ne samo sa hranom, nego i da ne odem na trening ako mi se ne ide, ali imam tu grižu savesti da to ne pređe u naviku – bila je iskrena pevačica

Kako i Mia i Bojan često treniraju, njihova naslednica je već počela da upija njihove navike, te su roditelji sigurni da će kroz koju godinu i nju sa sobom voditi redovno u teretanu. 

Šta je još Borisavljevićeva izjavila za naše kamere, možete pogledati u ponedeljak u podne, kada je zakazana Youtube premijera novog izdanja IDJHOT emisije. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz