Pretraži

,,SMIRI SE VEĆ JEDNOM“: Severinina majka zabrinuta zbog ćerkinog i Igorovog odnosa

Showbiz
0
Photo: Instagram/severina

Natpisi o razvodu njene ćerke pogađaju ženu, koja se zaista nada da će se odnosi Igora i Severine što pre popraviti.

Naime, iako se par nije oglasio povodom nagađanja o njihovom razvodu, već nekoliko meseci su razdvojeni zbog čega je Severinina majka posebno zabrinuta.



– Gospođa Ana mnogo voli Igora. On je za nju oličenje dobrote i pravi muškarac, jer je tako mlad prihvatio njenog unuka Aleksandra i uvek bio divan, kako prema Seve, tako i prema njoj – istakao je blizak izvor Severinine majke za hrvatske medije.

– Pozvala je ćerku i kroz suze rekla: ,,Lepa moja, ja ovo više ne mogu da izdržim. Smiri se već jednom" , nakon čega je  Seve je majci objasnila da u njenom životu ne postoji drugi muškarac i da su je mediji spojili sa prijateljem.

Severinina majka očigledno izuzetno voli i ceni Igora, i čvrsto veruje da će njihov brak opstati. Sa druge strane, neki gestovi porodice Kojić mogli su da govore u prilog tome da su snahi na određeni način okrenuli leđa. Naime, Olivera i Dragan Kojić, kao i njihova ćerka Tamara, Severinu su otpratili sa društvenih mreža.

Ipak, Dragan Kojić se nedavno oglasio povodom napisa o razvodu njegovog sina, o čemu smo već pisali. 

‒ Ako mene pitate, ljubav nikada ne treba da se objašnjava, niti se to može objasniti. Reč nikada ne upotrebljavam kao oružje, ni za odbranu, a ni za napad, pa će tako biti i ovog puta. Sve postoji u mom srcu i tu se samo može osetiti ljubav, a šta će biti, neka bude. Samo neka su živi i zdravi i da im Bog podari svu blagodat i sreću u životu  – rekao je on tada za medije i time jasno stavio do znanja da su neke stvari zaboravljene, a da će o svojoj sreći odlučivati samo Igor i Seve.

O razvodu se Igor i Severina još uvek nisu oglasili.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz