Pretraži

PIŠE KNJIGU: Goga Sekulić rešila da otkrije sve tajne svoje dugogodišnje karijere

Showbiz
0
Photo: Instagram/sekulicgoga

Goga Sekulić je za svoje 24 godine na estradi prošla kroz mnogo situacija i sarađivala sa mnoštvo kolega, ali i kriminalcima i jakim biznismenima, a sada je odlučila da sbe to stavi na papir. 

Naime, pevačica je rešila da napiše autobiografsku knjigu u kojoj će otkriti sve tajne i detalje svog života i karijere, kao i kontakta sa pomenutim ekipama.



Goga kaže da je na ovu ideju došla još pre nekoliko godina, ali nije imala petlju da to i ostvari, sve do sada.

  • Davne 1996. godine otišla sam za Švajcarsku i tada je sve krenulo. Razvijala se moja karijera u to vreme kada nije bilo lako istaći se na sceni kao danas. Prvo, teško je bilo upoznavati se ljudima različitih zanimanja, posebno kada si klinka. Imala sam svoj cilj, borila sam se i izvorila. Nije da se hvalim, ali oduvek sam važila za drugaricu. Tako su me ljudi i doživljavali, baš kao drugaricu. Sedela sam sa mnogima, pričala sa mnogima, sarađivala sa mnogima. Živela sam film, a ne običan život. U knjizi će se naći brojni događaji, scena, ulica, klubovi, estrada. Izmeniću imena ljudi, ali sigurna sam da će se svi pronaći – rekla je pevačica za Novu S. 

Pevačica je dodala i da joj oko novog projekta pomaže reditelj Dušan Jelić.

  • Dušan Jelić mi je velika podrška u ovome. U pregovorima smo i za još neke dodatne stvari – rekla je pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz