Pretraži

IZGLADILI ODNOSE? Anđelina Džoli progovorila o majčinstvu i Bred Pitu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/CBS News

Kako je 45-godišnja glumica rekla, ona ne misli da je tradicionalna majka, ali sve šestoro dece joj i te kako pomažu u tome da tu ulogu odigra baš kako treba.

Glumica ima usvojenu decu Medoksa, Paksa i Zaharu, a sa Bredom Pitom dobila je Šajlo i blizance Vivijen i Noksa. Kako tvrdi, porodica ju je izlečila nakon teških godina koje su iza nje.



– Nikad mi nije išlo od ruke da samo mirno sedim. Uvek sam htela da imam mnogo dece, zamišljala se kao Džejn Gudal, koja i putuje džunglom, ali nikad nisam zamišljala tradicionalan porodični život. Mislim da mi nedostaju veštine da budem ona tradicionalna majka koja sedi u kući. Srećom, deca mi mnogo pomažu, pa se snalazim – iskrena je bila Anđelina

Sa Bredom Pitom nije još od 2016. godine, a njih dvoje oštro su se borili oko starateljstva nad decom. Ipak, deluje da su sad u dobrim odnosima.

– Želela sam da budu deca blizu svog oca, koji je udaljen samo na pet minuta odavde. Osećala sam izvestan pritisak da se preselim ovde – rekla je Anđelina.

Glumica je takođe priznala da se u njenom životu mnogo toga promenilo, pa podelila i jednu anegdotu.

– Proteklih nekoliko godina bilo je prilično teško. Veselim se pedesetima i osećam da ću napraviti još jedan korak napred. Mada, pre neki dan smo bili na trambolini i deca su mi rekla da pazim da se ne povredim. Pomislila sam, Bože, kako je to smešno, bila sam glumica u akcionim filmovima, a sad se deca brinu da se ne povredim na trambolini – priznala je glumica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz