Pretraži

IZGLADILI ODNOSE? Anđelina Džoli progovorila o majčinstvu i Bred Pitu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/CBS News

Kako je 45-godišnja glumica rekla, ona ne misli da je tradicionalna majka, ali sve šestoro dece joj i te kako pomažu u tome da tu ulogu odigra baš kako treba.

Glumica ima usvojenu decu Medoksa, Paksa i Zaharu, a sa Bredom Pitom dobila je Šajlo i blizance Vivijen i Noksa. Kako tvrdi, porodica ju je izlečila nakon teških godina koje su iza nje.– Nikad mi nije išlo od ruke da samo mirno sedim. Uvek sam htela da imam mnogo dece, zamišljala se kao Džejn Gudal, koja i putuje džunglom, ali nikad nisam zamišljala tradicionalan porodični život. Mislim da mi nedostaju veštine da budem ona tradicionalna majka koja sedi u kući. Srećom, deca mi mnogo pomažu, pa se snalazim – iskrena je bila Anđelina

Sa Bredom Pitom nije još od 2016. godine, a njih dvoje oštro su se borili oko starateljstva nad decom. Ipak, deluje da su sad u dobrim odnosima.

– Želela sam da budu deca blizu svog oca, koji je udaljen samo na pet minuta odavde. Osećala sam izvestan pritisak da se preselim ovde – rekla je Anđelina.

Glumica je takođe priznala da se u njenom životu mnogo toga promenilo, pa podelila i jednu anegdotu.

– Proteklih nekoliko godina bilo je prilično teško. Veselim se pedesetima i osećam da ću napraviti još jedan korak napred. Mada, pre neki dan smo bili na trambolini i deca su mi rekla da pazim da se ne povredim. Pomislila sam, Bože, kako je to smešno, bila sam glumica u akcionim filmovima, a sad se deca brinu da se ne povredim na trambolini – priznala je glumica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz