Pretraži

BRANE JOJ DA PREUZME DECU: Tanja Savić dobija pretnje?

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Kako se sada spekuliše u medijima, Tanja Savić dobija ozbiljne pretnje na svakom koraku, i potpuno je obeshrabrena da uopšte krene na put za Australiju.



– Tanja nije dobila direktne pretnje, niti je poznato da li iza tih pretnji stoji njen muž Dušan… U pitanju su anonimne pretnje koje su se pojavile ispod svakog članka o Tanji, na Tviteru, ispod linkova sa njenim pesmama, zatim na fan stranicama koje su otvorili Tanjini fanovi – počinje izvor.

– Ma svuda ih ima, a neke od njih su vrlo opasne: Živa nećeš izaći iz Australije, bolje ti je da ne krećeš po sinove! Njima je bolje ovde, nemoj da ti padne na pamet da kupiš avionsku kartu, iskasapićemo te,“ prepričava izvor za Scandal! i dodaje:

Sa druge strane, Tanju ništa od toga ne dotiče, ona je sve hrabrija i smelija da ode po svoju decu, ali kako je svesna da su dečaci porasli i da su već godinu dana van Srbije, predaće papire za vizu svojoj sestri Bilji, pa će njih dve zajedno otići čim pre po Maksima i Đorđa – 

Iako još uvek zvanično nije dobila starateljstvo, Tanja ne krije da je niko neće zaustaviti u pokušaju nad starateljstvom, ali i da vrati svoje sinove.

„Naravno, Tanja je svesna da će i Dušan pokušati da dobije starateljstvo nad decom, ali o tome će misliti kada ovde u Srbiji počne suđenje, sada joj je prioritet da sinove vrati u Srbiju i kako je rekla, u tome je niko neće zaustaviti,“ završava izvor.

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz