Pretraži

ISPRED SVIH ZVEZDA: Selena Gomez domaćica VAX live koncerta

Showbiz
0
Photo: Instagram/selenagomez

Na ovom koncertu, koji će biti organizovan u L.A., nastupiće zvezde poput: Jennifer Lopez, Eddie Veddera, Foo Fighters, J Balvin i H.E.R.

– Počastvovana sam što ću voditi VAX live. Ovo je odličan momenat da se ljudi širom sveta ohrabre da prime vakcinu protiv Kovida 19, da se lideri država pozovu da obezbede vakcine za sve i da učine njihovu raspodelu ravnomernom. Ovo će biti prilika da povežemo ljude muzikom na onaj način koji nije bio moguć u protekloj godini. Jedva čekam- zaključila je Selena na svom Instagram nalogu.



Koncert je najavljen za 8. maj. 

Selena je inače nedavno istakla da razmišlja o tome da se povuče iz muzike, a ubrzo nakon toga su isplivale njene nove fotke sa snimanja novog filma. Pevačicu i glumicu su priveli u centru Njujorka, u krvavom belom džemperu i sa lisicama na rukama, a iako su mnogi bili u šoku, odmah im je palo na pamet da je zapravo posredi scena na snimanju nekog filma, a bili su u pravu. 

Pevačica i glumica trenutno u Njujorku snima TV seriju "Samo ubistva u zgradi".

  • Volim glumu, volim da budem iza kamere. Veoma sam srećna zbog svih novih projekata na kojima sam dobila priliku da radim. Ovo mi je definitivno jedan od najdražih i jedva čekam da ga gledaoci vide – rekla je nedavno Gomezova.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz