Pretraži

,,OSEĆAM SE OSLOBOĐENO“: Demi Lovato se ošišala na kratko u inat seksualnim normama

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ddlovato

– Zaista sam uzbuđena što imam priliku da razgovaram sa nekim ko razume o čemu pričam, ko je prošao to što sam i ja prošla – rekla je na početku intervjua pevačica.

– Dugo sam se trudila da budem neko ko nisam, a sad sam napokon sebi dopustila da budem ono što jesam – istakla je ona.



Demi je nedavno promenila imidž i ošišala se na kratko, čime je iznenadila fanove, a u emisiji je priznala da je želela da se oslobodi stereotipa koji su nametnuti u društvu.

– Ošišala sam se zato što sam želela da sebe oslobodim od svih polnih, se*sulanih normi, koje su nametnute kao hrišćanki sa juga. Kad sam odsekla kosu, osetila sam se toliko oslobođeno. Sada kada posedujem ono što jesam, osećam se srećnije nego ikada. Tajne te razbole, a sada nema tajne koja je ostala da je svet sazna – objasnila je Demi i dodala da sada oseća slobodnom i ne brine o tuđim očekivanjima.

– Ova frizura je samo vizuelni podsetnik da sam nova ja u pitanju. Ovo sam napravila za sebe. To mi je trebalo – rekla je pevačica.

Podsetimo, Lovato je ranije u jednom intervjuu govorila o svom životu nakon raskida veridbe sa Maksom Erikom i iznenadila sve priznanjem. Ona je tada otkrila da je imala romantično iskustvo sa ženom i da se osećala vrlo prirodno.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz