Pretraži

UŽIVA U NOVOJ LJUBAVI: Adel se konačno razvela, pa brzo našla novog partnera

Showbiz
0
Photo: Instagram/adele

Prema pisanju inostranih medija, pevačica je u vezi s prijateljem iz detinjstva, s kojim se zbližila prošle godine.

Adel, koja s bivšim mužem ima sina osmogodišnjeg Anđela, jako je zaljubljena i uživa u trenucima s misterioznim muškarcem, kojeg još uvek nije pokazala javnosti.



  • Očarana je njime i dok je odlučila da krije njegov identitet, ne skriva svoju sreću pred porodicom i prijateljima. Njihova romansa je iznenada počela prošle godine nakon što su popustile mere zaključavanja u Londonu, gde Adel živi. Prijateljstvo je krenulo u neočekivanom smeru nakon lude noći s alkoholom, gde su bili i njihovi zajednički prijatelji. Tada su shvatili da osećaju nešto jedno prema drugome – ispričao je izvor za magazin „Closer“.

  • S obzirom na to da se poznaju od ranije, stvari među njima su brzo napredovale i oboje su jako srećni – dodao je. Otkrio je i da par ne odbacuje mogućnost da u budućnosti ima decu.

  • Adel nikad nije krila da želi još dece uz Anđela, a i njen dečko sklon toj ideji – istakao je izvor.

Inače, ranije se šuškalo da je pevačica u vezi s reperom Krisom Braunom, koji je viđen kako dolazi u njen dom u kasnim noćnim satima. Pre toga su strani mediji pisali da je u vezi s Krisovim dobrim prijateljem, Džozefom Džuniorom Adenugom, poznatijim pod umetničkim imenom Skepta.

Osim ljubavnim životom, Adel je privlačila pažnju i svojim drastičnim gubitkom kilograma. Vlasnica hitova koji su obišli čitav svet je početkom januara prošle godine rekla da je smršala 45 kilograma, a nakon tog razdoblja je, prema fotografijama, skinula još desetak.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz