Pretraži

PRIKRIVENA POSESIVNOST: Edita otkrila kakva je u ljubavi

Showbiz
0
Photo: Instagram/editaaradinovic

Poznato je da je Edita u tinejdžerskim danima imala ishitrene i po malo nepromišljene postupke u vezama, o kojima danas priča sa osmehom,  a nas je zanimalo da li je svoju prirodu sada dovela na neki mirniji nivo. 



  • To ludilo se sada preusmerilo na pesme i tu iskazujem svu svoju moguću emociju i ljubav i tu neku posesivnost prikrivenu. Mislim, svi mi to imamo. Nisam ja sada otkrila toplu vodu, pa sam posebna, ali nisam više luda kao što sam bila. Verovatno sam zadovoljna, srećna i ispunjena sobom, lepo se osećam – rekla je ona i otkrila nam da li je ljubomorna u emotivnim odnosima. 

  • Ljubomorna kao i svaka žena u nekoj granici, da. Ali nemam potrebu. Više značaja pridajem ljubavi i  tom nečemu što imam sa tim nekim. Retkost je da se sa nekim stvarno poklopiš i da jednostavno zračite zajedno istom frekvencijom – iskrena je bila pevačica. 

Kojim poslom Edita planira da se bavi možete pročitati sutra na IDJTV portalu ili u ponedeljak u podne na IDJTV Youtube kanalu, kada je zakazana internet premijera IDJHOT emisije. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz