Pretraži

USKORO SVADBENA ZVONA? Kaća Grujić progovorila o veridbi

Showbiz
0
Katarina Grujić
Photo: Instagram/katarinagrujic.doll

Katarina je istakla da je isključivo do Marka kako će izgledati veridba, ali mu ona na pametan način skreće pažnju na to kako bi volela da izgleda romantični čin.



– Znate kako, kao i sve devojke znam ja kako bih volela da mi izgleda veridba sa Markom, ali o tome ne odlučujem ja. Ne mogu ja da kažem kada će mi dati prsten ili da planiram to – započela je pevačica.

  • Često mu pokazujem kako bih volela da to izgleda, a on sve to sluša i upija. Nikada do sada nije pogrešio kada je bio neki poklon u pitanju ili iznenađenje, pa ne sumnjam da ako bude došlo i do ovog koraka da će sve uraditi sjajno – istakla je pevačica.

 Katarina je nedavno priznala da nije imala neke sreće sa momcima, pre nego što je upoznala Gobeljića, fudbalera Crvene zvezde.

– Nijedna nije bila kao ova s Markom. Sve su brzo pucale jer sam bila s balavcima koji nisu znali gde je levo. Trošili su moje pare i mislili da tako mogu doveka – rekla je Katarina i dodala:

– Nisam nikoga namerno puštala da me iskorišćava, ali znate kako je kada se zaljubite – drugi vas opominju, otvaraju vam oči i pričaju da grešite, ali ih ne slušate, nego terate po svom. Na kraju, kada shvatim da sam samostalna žena u svakom smislu, raskinem vezu. Zašto bih bila s nekim ko samo želi da izvuče neku korist. Sigurna sam da ima dosta devojaka koje su se našle u istoj situaciji.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz