Pretraži

USKORO SVADBENA ZVONA? Kaća Grujić progovorila o veridbi

Showbiz
0
Katarina Grujić
Photo: Instagram/katarinagrujic.doll

Katarina je istakla da je isključivo do Marka kako će izgledati veridba, ali mu ona na pametan način skreće pažnju na to kako bi volela da izgleda romantični čin.– Znate kako, kao i sve devojke znam ja kako bih volela da mi izgleda veridba sa Markom, ali o tome ne odlučujem ja. Ne mogu ja da kažem kada će mi dati prsten ili da planiram to – započela je pevačica.

  • Često mu pokazujem kako bih volela da to izgleda, a on sve to sluša i upija. Nikada do sada nije pogrešio kada je bio neki poklon u pitanju ili iznenađenje, pa ne sumnjam da ako bude došlo i do ovog koraka da će sve uraditi sjajno – istakla je pevačica.

 Katarina je nedavno priznala da nije imala neke sreće sa momcima, pre nego što je upoznala Gobeljića, fudbalera Crvene zvezde.

– Nijedna nije bila kao ova s Markom. Sve su brzo pucale jer sam bila s balavcima koji nisu znali gde je levo. Trošili su moje pare i mislili da tako mogu doveka – rekla je Katarina i dodala:

– Nisam nikoga namerno puštala da me iskorišćava, ali znate kako je kada se zaljubite – drugi vas opominju, otvaraju vam oči i pričaju da grešite, ali ih ne slušate, nego terate po svom. Na kraju, kada shvatim da sam samostalna žena u svakom smislu, raskinem vezu. Zašto bih bila s nekim ko samo želi da izvuče neku korist. Sigurna sam da ima dosta devojaka koje su se našle u istoj situaciji.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz