Pretraži

,,ONA JE ŽENA KOJA POMERA GRANICE“: Sofija Milošević iskreno o Karleuši (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/sofijamilo

Sofija Milošević pozvala nas je da ispratimo ovaj vrlo bitan dan u njenom životu, pa nam je za početak razgovora otkrila i da li postoji neka žena sa naše javne scene koju nije, a volela bi da stilizuje.

– Pa morala bih da razmislim, zato što nekako je meni Karleuša neko ko je bio inspirativan u tom smislu i baš mi je drago da joj se sviđaju naše haljine, da ona koja je žena koja pomera granice kod nas, da je ona neko ko je poneo najviše mojih haljina – istakla je ona.



S obzirom na situaciju sa virusom, nismo se dugo družili sa manekenkom pa nas je zanimalo i koliko se njen život promenio od kako je postala majka.

Potpuno se promenio, sve se dešava oko mog sina, on je centar mog sveta i on je nešto najvažnije, ja se prilagođavam njegovim potrebama – iskrena je bila ona.

Ona je jednom prilikom istakla da bi volela sa Lukom da napravi veliku svadbu, ali zbog situacije sa virusom to nije moguće, pa nas je zanimalo i da li je razmišljala kako bi volela da izgleda ta gala proslava.

–  Iskreno nisam, sada već imam neke ideje, ali to se sve neće realizovati ove godine dok ne prođe potpuno celo ovo ludilo i prosto potrebno je vremena da se tako nešto organizuje – dodala je ona.

Zbog poslovnih obaveza Luke Jovića oni trenutno žive u Nemačkoj, a ona je sada u Beogradu otvorila svoj atelje, pa nas je zanimalo i kako usklađuje obaveze koje ima u inostranstvu i ovde.

Ovde kada sam definitivno je sve skoncentrisano na posao, Luka voli da viđa svoje prijatelje, a ja sam neko ko voli da radi, da nadoknadi propušteno, jako je teško raditi preko telefona iako mi to uspevamo trenutno, ali prosto volim da dođem i vidim kako napreduje – rekla je Sofija.

I za kraj razgovora otkrila nam je i kako gleda na to što u pojedinim medijima dobija epitet žene fudbalera.

Čak i ne volim, iskreno. Ne da ne volim, prosto mi ne prija, mislim da sam toliko ostvarena na različitim poljima, imam karijeru dugu 16 godina, tako da ne znam šta bih rekla – završila je ona.

Ukoliko ste propustili novo izdanje emisije IDJHOT možete ispratiti u videu ispod teksta i saznati sve zanimljive stvari o životima naših poznatih ličnosti.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz