Pretraži

,,BILO JE TOGA PUNO“: Sajsi MC iskreno o krindž momentima u karijeri (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Sajsi MC je dala primer i istakla da to nije strašno ako se desi nekome na samom početku, čak šta više da je poželjno.

– Krindž na našoj javnoj sceni je svako ko je preuzeo nešto da radi, a ne može da iznese tu ulogu i to se tako oseti. Na primer, ne znaju da glume, jednostavno nisu savladali neku veštinu. Ali krindž je neka prolazna faza, tako da svako može da vežba i prevaziđe svoj krindž – rekla je pevačica.



Ivana je govorila o svom početku karijere i priznala kakav krindž joj se dogodio u tom periodu.

– Na početku moje karijere toga je bilo sigurno puno. Što se tiče i nastupanja, mislim da je najveći krindž, milijardu puta sam govorila u intervjuima, zato što mi je to jako bitan nastup kada sam izašla i repovala na matricu koju prvi put čujem. Sišla sam sa bine i bila sam u fazonu kako sam pokidala. I onda sam igrom slučaja videla taj snimak kasnije i bila sam iz fazona: "Bože, ovo je toliko loše" – ispričala je ona i dodala:

– To je bio taj krindž, gde nisi bio svestan toga, ali radi te energija. Samo je bilo bitno da nastupaš. To jeste krindž, ali baš mi je nekako značajno bilo za karijeru.

Pogledajte novo izdanje emisije "HOT ID" i saznajte šta je Sajsi rekla o motivaciji, zavisnosti, TikToku, ali i o budućnosti:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz