Pretraži

Emina Jahović progovorila o trenutnom ljubavnom statusu i vaspitavanju dece

Showbiz
0
Photo: Yaemina Beauty

Popularna pevačica je u jednoj emisiji otkrili više o svom privatnom životu, a prvo na šta se osvrnula jeste njen trenutni ljubavni status.



  • Potpuno sma u statusu kvo. To je ono kada apsolutno ne postoji ljubavni život. Meni se to nikada u životu nije desilo. Nikada nisam imala puno veza, ali su to bile sve duge veze i nekako su se dešavale jedna za drugom. Mnogo sam dugo bila u braku – rekla je Emina na samom početku.

Na pitanje šta znači status kvo i da li joj se ne dopada način na koji joj se udvaraju, pevačica je odgovorila:

Možda je to nešto loše, možda je dobro. Nisam žena kojoj lako može da se priđe. Pošto je bio kovid, ne krećeš se nigde, ne može niko da ti priđe. Ja sam toliko zauzeta novim projektima, muzičkom karijerom, decom, njihovim psihološkim razvojem – odgovorila je pevačica pokušavajući da objasni zbog čega je njeno trenutno stanje takvo. 

Kada je reč o vapitanju dece, Emina je odgovorila i dala savet svim mama čega treba da se drže i čime se ona vodi u vaspitavanju dece, što je po njoj najbitnije. 

  • Mnogo se vodim svojim instinktom, to je najvažnije. Po meni za jednu majku nije bitno da bude fakultetski obrazovana, da bude dokto, profesor, umetnik, majka jednostavno ima dobar instinkt. Ja sam neko ko sluša to. Ja svoju decu iz najprirodnijeg osećaja pratim. Nisam od onih majki što kažnjavaju decu zato što imaju loše poene, ja naravno malo karikiram to ,,zašto ovo, zašto ono", ali ja tačno znam gde se nalaze njihovi talenti i ja ću tako da ih usmeravam u životu – objasnila je Emina. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz