Pretraži

KUPOVALA SAM JA KUĆE I STANOVE: Košarkašica o zaljubljivanju i novoj ljubavi

Showbiz
0
Photo: Instagram/stefanovamama13

Od kada je počela korona Milica je počela da prodaje svoje stvari na Instagramu, kako bi zaradila za sebe i svoga sina. Ona je u Tiranu otišla da igra zbog novca i jer je imala dobre uslove, kako bi se borila i zaradila novac za njenu novu kolekciju koju planira. 

Sada košarakašica ima sve manje garderobe, pa je sve manje i manje prodaje. 

Ona nikada nije krila da je puno novca izgubila tokom veza sa svojim bivšim partnerima, ali sada je to njena prošlost. Milica je u jednoj emisiji na tu temu rekla sledeće:

  • Da ne spominjemo moje bivše partnere koji su mi potrošili sav novac, sa kojim sam ja htela nešto u svom životu da uradim, ali Bože moj to je daleka prošlost i sada se samo setim na kratko i nasmejem se koliko sam bila glupa.

Košarkašica je kao i svaka žena želela da stvori porodicu i dom, te je dok je bila sa jednim partnerom dala depozit za stan, a on je rekao da će dati ostatak novca nakon čega nije videla ni stan, ni pare, a od partnera se rastala. Na tu priču Miličin kmentar je bio:

  • Daj mi pištolj da se ubijem (smeh). Ali dobro, nije prvi put, kupovala sam ja i kuće i stanove, pa nikad nisam videla pare. Nisu me prvi put zeznuli. 

Kako je neko vreme provela u Tirani, na pitanje da li je našla novog dečka ili se zaljubila, ona je odgovorila:

  • Da ti kažem iskreno, ima i bogatih i lepih i uspešnih, ali super mi je ovako. Mirna sam konačno i ne brinem se da li će neko nešto da mi ukrade – rekla je iskreno Milica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz