Pretraži

UGLEDALA SE NA KOLEGINICU: Aleksandra Mladenović hoće da se oproba i u ovoj profesiji

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Naime, Aleksandra je postala deo kratkometražnog dokumentarnog filma o Kosovskom boju, ali nije želela da otkriva previše. 

– Informacija vam je tačna. Aleksandar Avramov, koji je potpisao tekst i muziku za pesmu "Lazarica" mog kolege Uroša Živkovića, pozvao me je da budem deo novog kratkometražnog filma o Kosovskom boju. Pesma se zove "Zvona Roterdama" i jako se radujem premijeri. Ne smem da otkrivam unapred previše detalja, sve ćete uskoro čuti – izjavila je pevačica za jedne domaće medije. 



Aleksandra se obožava svoj posao i odlično ga radi, ali ne krije da bi volela da se oproba i u glumačkim vodama, kao što je i njena koleginica Milica Pavlović, ulogom u seriji ,,Pevačica".

 Baš bih volela da jednog dana dobijem i pravu, veliku glumačku ulogu u nekoj seriji ili filmu. Znam sa kamerama, to mi je urođeno, pa verujem da bih se super snašla u celoj priči. Super mi je što je Milica Pavlović dobila glavnu ulogu u seriji "Pevačica", sigurno je to sjajno odigrala, i ja bih volela nešto slično. To je dokaz da se pevači sjajno snalaze i u ulozi glumaca – rekla je Aleksandra. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz