Pretraži

SUKOB SE NASTAVLJA: Emina poslala izvršitelje na Mustafinu adresu zbog alimentacije?

Showbiz
0
Photo: Instagram/yaemina

Turski pripadnici sedme sile pišu kako je pevačica, po nalogu suda, poslala izvršitelje u Mustafinu kuću. Međutim, kako navode, on je njoj uzvratio tužbom kojom je tražio poništenje alimentacije u iznosu od 15.000 turskih lira, koliko je trebalo da plaća svakog meseca.

Mustafa će navodno tražiti da se iznos smanji zbog krize izazvane virusom korona, jer ne može da ubira prihode kao ranije.

Sandal je izjavio da je posle razvoda novčano pomagao Emini i deci, ali je prestao kada je shvatio da ona zarađuje više od njega zahvaljujući kozmetičkoj kompaniji koju je pokrenula.



  • Ne govorim o osobi čija finansijska situacija nije dobra i koja je nevolji. Sve u životu je za nas ljude. Ako jednog dana njegova finansijska situacija bude loša, radiću i za njega. Ali znam da nije. Postoji pravda kada su materinstvo i očinstvo u pitanju, kao i u svim pitanjima u životu. Cela moja borba nije samo za mene, već za to da ova razmera pravde deluje u korist svih žena u ovoj situaciji – rekla je ona u intervjuu za turski medij "Posta".

Mustafa je planirao da proda vilu za milion dolara, iako košta više, u elitnom kvartu Istanbula, gde je živeo sa Eminom, Jamanom i Javuzom. Međutim, u tome nije uspeo jer je kupac odustao u poslednjem momentu, a i pandemija je oborila cenu.

On trenutno iznajmljuje vilu za 70.000 lira, a taj novac direktno ide na Eminin račun.

Podsetimo, Emina i Mustafa razveli su se pre tri godine, a pevačica je nedavno odlučila da obelodani da joj bivši muž duguje veliku sumu novca, budući da nije redovno izmirivao svoje obaveze nakon razvoda. Međutim, ako je verovati najnovijim vestima iz Istanbula, Mustafa nije gubio vreme, već je popularnoj pevačici, s kojom ima sinove Jamana i Javuza, uzvratio istom merom, tužbom. U papirima koje je poznati muzičar dostavio sudiji stoji, kako se navodi, da Emina zapostavlja decu i da zbog toga želi da joj oduzme starateljstvo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz