Pretraži

Paris Hilton promeniće deset haljina na venčanju

Showbiz
0
Screenshot; Youtube/ The Drew Barrymore Show

Kao i svakoj budućoj mladi, ceo taj period oko organizacije samog venčanja dosta je stresan, a Paris je za taj bitan dan uspela za sada da reši toalete koje će nositi. 

Po svemu sudeći ova poznata bogatašica planira da od svog venčanja napravi modnu reviju, s obzirom na to, koliko haljina planira da promeni za taj dan. 



Kako prenose strani mediji, ona je otkrila da će se tokom vikenda kada će biti održano venčanje sa njenim verenikom Karterom Reumom, presvući deset puta. 

  • Biće to poput trodnevnog izleta. Imam puno toga isplaniranog – rekla je Paris prilikom gostovanja na ,,The Tonight Show".

Pratioci će imati tu mogućnost da vide ceo proces, ceremoniju i  zabavu, pošto će celo venčanje bti snimano, te će biti objavljeno kao dokumentarna serija ,,Zaljubljena Paris"

  • Moj prvi dokumentarac ‘This is Paris’ završio se na lep način, ali želim da moji pratioci vide da sam na kraju dobila srećan završetak i našla svoga princa iz bajke – izjavila je. 

Naslednica imperije navela je da joj je ceo proces oko organizacije svadbe stresan i da je jedino uspela da odabere haljine, a kako njen budući suprug nije zahtevan, on se sigurno neće presvlačiti toliko puta.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz