Pretraži

,,UHVAĆENI KAKO SE DRŽE ZA RUKE“: Kanje i Kim se pomirili?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Architectural Digest

Prema pisanju stranih medija, reper govori da je ponovo sa Kim, od koje se razvodi, a poznati par je podstakao takve glasine, nakon što su viđeni da se drže za ruke dok su napuštali zabavu povodom promocije albuma repera ,,Donda" u Čikagu. 

Kardašijanka mu se iste te večeri pridružila na bini, obučena u belu Balenciaga venčanicu, na lažnoj ceremoniji venčanja. 



Mnogi su celu situaciju prokomentarisali kao umetnički performans Kanjea, koji na taj način pokušava da postigne bolji uspeh albuma, od njegovog suparnika Drejka. 

– Kanje je drugim reperima govorio da su on i Kim ponovno zajedno, ali svi znaju da to nije istina. Prava priča je da Kanje želi da pobedi Drejka u prodaji ploča i priređuje veliki šou kako bi privukao svu medijsku pažnju – rekao je jedan od izvora. 

Iako nekoliko meseci poznati par nije komunicirao, nakon što je starleta podnela zahtev za razvod od repera, ipak su zbog dece odlučili ono što je najbolje za njih. 

Kim i Kanje nisu razgovarali mesecima nakon što je podnela zahtev za razvod, ali su ponovno počeli da komuniciraju ranije ovog leta zbog svoje dece – ispričao je pomenuti izvor i dodao da Kim i dalje podržava Kanjea. 

– Kim je draga osoba. Iako Kanje i ona više nisu zajedno, srećna je što može da ga podržava u njegovom poslu i umetnosti, želi dobar odnos sa njim zbog dece – zaključio je izvor.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz