Pretraži

NEMA PARE: Eminin bivši traži da se smanji alimentacija

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ yaemina

Pevači i bivši supružnici Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo su na Bosforu u centru pažnje, a razlog poblema je isti – alimentacija.

Iako se činilo da su posle kraha braka ostali bliski prijatelji, pop zvezda šokirala je pre nekoliko meseci kada je otkrila da je primorana da potraži pravdu na sudu jer njen bivši suprug više od dve godine nije dao ni dinara za decu, a vest je odjeknula svim medijima.



Prema informacijama iz Istanbula, Emina je u februaru, po nalogu suda, poslala izvršitelje u Mustafinu kuću. Posle toga on je uzvratio tužbom u kojoj je navodno naveo da je ona nemarna majka, da više vremena posvećuje poslu nego deci i da o njima brinu dadilje. Tražio je poništenje alimentacije, a u pitanju je oko 1.130 evra, koliko je trebalo da plaća svakog meseca. Trebalo je da se pobrine i za plate radnika na imanju, na šta je takođe sporazumno pristao. Na suđenju, zakazanom za novembar, Mustafa će insistirati da se iznos smanji, jer zbog krize usled pandemije ne može da ostvaruje prihode kao ranijih godina. Takođe, izjavio je da je posle razvoda novčano pomagao Emini i deci, ali je prestao kada je shvatio da ona zarađuje više od njega zahvaljujući brendu.

Nameravao je i da proda vilu u rezidencijalnom kvartu Istanbula, gde su nekada zajedno živeli, ali je kupac u poslednjem trenutku odustao. Tražio je milion dolara iako nekretnina košta mnogo više. Međutim, korona-kriza oborila je cenu.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz