Pretraži

Balkanika priređuje spektakl za proslavu Nove godine

Showbiz
0
Screenshot: Instagram

Nakon što nas je napustio muzički velikan Sanja Ilić, grupa Balkanika je vrlo uspešno nastavila sa radom, a tome svedoče i koncerti koje pripremaju, pa je frontmen grupe, Mladen, ovom prilikom obradovao publiku koncertom koji predstoji. 



– Uoči Nove godine se održava zabava, Balkanika je jedan od nastupa koji će se održati, u pitanju je ja mislim Vukov park, u centru grada. Spremili smo neke nove-stare stvari, koje smo malo zaboravili. Nastavljamo, ovo je neki novi početak, koji nismo baš ovako zamišljali, ali eto, početak od kada nema Sanje. 

Mladen nam je takođe otkrio i kakav su repertoar pripremili za predstojeći koncert. 

– Imamo dosta pesama koje je Sanja obradio ranije, gledamo da ih uvek stavimo na koncert jer ih ljudi stvarno mnogo vole. Imamo jednu pesmu koja nije Sanjina, a to je ,,Pukni zoro", ona je postala himna svih mogućih nastupa, ali uglavnom su naše. 

Takođe, on nam je otkrio i da ih je situacija sa korona virusom poprilično omela, ali da su uspeli da prevaziđu te probleme. 

O čemu smo još sa njim razgovarali, pogledajte novo izdanje IDJHOT emisije u nastavku ili na našem IDJTV Youtube kanalu.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz