Pretraži

„BRAK SE NEPOPRAVLJIVO RASPAO“: Kim pokušava da ubrza proces razvoda

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ kimkardashian

Zvezda rijalitija je juče podnela sudske dokumente kako bi ubrzala njen razvod od Vesta i zatražila da bude slobodna.

Tvrdila je da su njeni advokati kontaktirali repera i njegovog advokata kako bi se ubrzao razvod. Ono na čemu Kim insistira je da se raziđu u prijateljskim odnosima, međutim, otkako je prvi put podnela zahtev za razvod u februaru ove godine, Kanje nije odgovorio na njih.



  • Brak se nepopravljivo raspao. Podnosilac molbe, odnosno Kim, više ne želi da bude u braku sa Vestom – navodi se u dokumentu i dodaje:

– Jednostavno, ne postoje ubedljivi razlozi da se u ovom slučaju ne odobri zahtev za razdvajanje i raskid bračnog statusa.

Kim je potom objasnila da njihov brak "više nije održiv" i da "nikakvi napori za savetovanje ili pomirenje" ne mogu da ga spasu i zatražila je priliku da gradi novi život.



Ukoliko sudija potpiše Kardašijaninu pravnu dokumentaciju, ona će moći da odvoji bračni status od brakorazvodnog postupka. To bi značilo da će bivši par tada morati da se bavi samo pitanjima koja se odnose na zajedničko starateljstvo nad njihovom decom i imovinom.

Podsećamo, slavni par se venčao 2014. godine i imaju četvoro dece – ćerku Nort (8), trogodišnjeg Čikaga, kao i šestogodišnjeg sina Senta i dečaka Psalma.

Pokušaji Vesta da vrati Kim

Tokom proteklih nekoliko nedelja, reper je više puta tražilo od Kim da njihovom braku da drugu šansu.

Kanje je tako tokom izvođenja svoje pesme "Runaway" na humanitarnom koncertu u Los Anđelesu ponovio refren "Potrebno mi je da mi se vratiš" pre nego što je dodao "Tačnije, Kimberli" i tako naglasio da je njoj uputio ove stihove.



Reper je takođe održao govor o Kardašijan i njihovo četvoro dece na Godišnjem danu zahvalnosti misije Los Anđeles 24. novembra. U to vreme se izvinio što je radio "stvari koje nisu bile prikladne mužu", ali je verovao da će Bog ponovo spojiti "KimIe".

U prošlosti, Kanje, sada poznat kao Ye, tvrdio je da "nikada nije ni video bilo kakvu papirologiju za razvod".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz