Pretraži

IZDAT NALOG ZA PRETRES BOLDVINOVOG TELEFONA: Glumac se dopisivao sa neimenovanom osobom

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ABC News

Nalog za detaljnu proveru Boldvinovog telefona izdao je sud u Santa Feu u Novom Meksiku, gde se i snimao smrtonosni film.

Dokument se odnosi na Apple iPhone za koji se "veruje da je u njegovom posedu", a sud traži pristup porukama koje razmenjuju Boldvin i neimenovana osoba putem iMesindžera.



Boldvin je inače identifikovan kao osoba osumljičena za nasilne zločine u okruga Santa Fe, ali dokumenti ne daju više detalja o razgovorima.

Podsetimo, direktorka fotografije je umrla nakon što je Boldvin slučajno pucao u nju i ubio je dok je snimao scenu u filmu. Povređen je i režiser Džoel Souza.

Prošle nedelje, u svom prvom TV intervjuu od nesreće, Boldvin je rekao da nije povukao okidač.



Njegov advokat, Aron Dajer, rekao je da veruju da će dokazi pokazati da Boldvin nije ni građansko ni krivično odgovoran za smrtonosnu pucnjavu.

  • Proaktivno smo zahtevali da vlasti dobiju nalog kako bismo mogli da preduzmemo korake da zaštitimo porodicu gospodina Boldvina i lične podatke koji očigledno nisu povezani sa istragom – rekao je advokat i dodao:

  • Telefon sadrži ceo život osobe, a lični podaci moraju biti zaštićeni. Dok procenjuju telefonske informacije, nadamo se da će vlasti i dalje da se fokusiraju na to kako su pravi meci uopšte dospeli na set.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz