Pretraži

Voyage priznao zbog čega više ne nosi ogrlicu koju je dobio od Breskvice (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Voyage je otkrio da je dao ogrlicu devojci na njegovom nastupu u Atlanti, gde je bila prema njegovim rečima bila fenomenalna atmosfera.

– Ponela me je atmosfera i ja sam je skinuo i rekao "ljudi, koja strana je najglasnija, tamo ću da bacim ogrlicu". Oni su počeli da vrište i onda sam video jednu devojku ispred mene koja je sve vreme bila u hajpu tokom celog nastupa i rekoh njoj ću da poklonim – ispričao je on.

Budući da je poznato je da je od bivše devojke Anđele Ignjatović dobio ogrlicu koju je do skoro nosio, on je priznao da li je reč o njoj.

– Nije, nije – odgovorio je.



Mihajlo je otkrio zbog čega je više ne nosi.

– Sad sam malo promenio i stil. Shodno tome ću nositi i menjati nakit, tako da videćemo – poručio je.

Na kraju je sumirao 2021. godinu koja je na emotivnom planu bila neuspešna za razliku od poslovnog.

– Bio sam ekstremno uspešan na jednom polju i ekstremno neuspešan na drugom. Nema veze, na greškama se uči. Mislim da mi je uspeh u poslu dobra kompenzacija za količinu emotivne rastrojenosti koju sam osećao. Toliko sam fokusiran na posao i rad da ne mogu uopšte da primetim neke stvari oko sebe vezane za emocije. Mislim da mi je to super štit i gorivo za napred – zaključio je.

Pogledajte novo izdanje emisije "IDJHOT" u kojima imate priliku da čujete ekskluzivne intervjue sa Sergejem Pajićem, Ivanom Nikolić, Anjom Šušnjar i Jovanom Jocić i sa Anom Bebić:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz