Pretraži

URAGANKE PRED RASPADOM? Ksenija hoće da napusti grupu, Sanja u vezi sa milionerom iz Španije?

Showbiz
0
Photo: Dragan Medaković

Te navode Uraganke su više puta demantovale, međutim, pojedini mediji došli su do saznanja da se Ksenija, tokom prethodne nedelje, više puta žalila prijateljima da odnosi u grupi nisu dobri, a glavni razlog negodovanja su, kako se piše, finansije.

Naime, Kneževićeva je, prema natpisima, nedazovoljna honorarima nakon nastupa, jer, kako navodi izvor, nakon što se honorar podeli sa ostalim članicama grupe, muzičarima i menadžerom, njoj ostaje svega 300 evra, što je nedovoljno za njene potrebe i život.

Hurricane

Hurricane

Inače, Ksenija, Sanja i Ivana su ove godine produžile ugovore, a da li će ga Kneževićka ispoštovati i ostati do kraja ili će plaćati penale zbog njegovog kršenja, ostaje da vidimo u narednom periodu, jer se pevačice još uvek nisu javno oglašavale po ovom pitanju. 

Sa druge strane, mediji saznaju da je popularna članica Uraganki Sanja Vučić, čiji se bivši dečko Nikola Đorđević nedavno verio, od skoro u ljubavnoj vezi sa jednim španskim milionerom, koji je toliko zaljubljen u nju da je nekoliko puta slao i privatan avion po nju u Beograd, odakle je ona išla na nekoliko luksuznih destinacija širom sveta.



Istovremeno, pevač Sergej Pajić otkrio je za IDJHOT da je Sanja njegov tip devojke i da bi bio sa njom u vezi, na šta se oglasila i sama pevačica i otkrila da li među njima ima nešto više od prijateljstva.

– Sergej je najslađe biće, super smo drugari i obožavam ga. Beskrajno je talentovan, vredan i ambiciozan. Jako mi je drago što pre svega imam priliku da učestvujem u njegovom muzičkom sazrevanju i samo može da mi imponuje što sam mu slatka, a ako se ne udam za koju godinu kad malo poraste… eto Sergej, čujemo se – poručila je kroz šalu atraktivna Uraganka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz